si / eng
Prijavi se na newsletter
Prijavi se na newsletter

InnoRenew CoE

45 milionov evrov za preboj slovenske lesne industrije

> več

Forget Heritage - mednarodna konferenca »Link to remembering«

Partnerji projekta Forget Heritage spoznavali mesto Bydgoszcz na Poljskem

> več

CREA 2016

Izjemen uspeh – ponovna zmaga slovenske študentske start–up ekipe na mednarodni ravni

> več

CRE:HUB Ljubljana

Kaj je potrebno, da kreativni potencial, ki ga imamo v regiji, uspešno povežemo s podjetništvom?

> več

Kdo je kdo

Ekipa RCKE

Nataša Mršol

vodja projektov I
Vodenje projektov, organizacija dogodkov
T +386 1 306 1923
M +386 51 696 205
E natasa.mrsol@ljubljana.si

Nataša Mršol je univerzitetna diplomirana geografinja in sociologinja z bogatimi izkušnjami na področju vodenja evropskih in regionalnih projektov. Od januarja 2010 do maja 2013 je vodila projekt Kreativna mesta (program Srednja Evropa), prvi projekt, ki se je v okviru RRA LUR ukvarjal s temo kreativnih industrij in kreativne ekonomije. Od 2013 dalje vodi regionalni projekt Regionalni center kreativne ekonomije, ki nadgrajuje rezultate Kreativnih mest, razvija nove storitve, omogoča prenos raznovrstnih znanj v regijo in nudi nove priložnosti za sodelovanje in povezovanje različnih deležnikov.

Tina Pezdirc Nograšek

vodja projektov I
Storitveno in produktno oblikovanje, poslovne verige, organizacija dogodkov, priprava strateških dokumentov
T + 386 1 306 19 21
M + 386 51 472 541
E tina.pezdirc@ljubljana.si

Tina Pezdirc Nograšek je arhitektka/oblikovalka, diplomirala na Fakulteti za arhitekturo, magistrirala pa na ALUO. Znotraj RCKE vodi projekte, ki spodbujajo razumevanje oblikovanja kot discipline ter načina razmišljanja, ki sta izrazito usmerjena k reševanju problemov in lahko bistveno pripomore pri prestrukturiranju večjih sistemov, organizacij in javnih institucij. Hkrati si prek projektnega sodelovanja in vključevanja različnih deležnikov ter doseganja uspešnih rezultatov (npr. poslovna veriga ‘Povezujemo oblikovanje in industrijo’, ‘A do B:Ljubljana’, predstavitev slovenskega oblikovanja v Londonu in Bruslju, ‘Komplet družabnih iger za osebe obolele z demenco’) prizadeva poudariti vlogo, ki jo ima oblikovanje pri razvoju nove gospodarske in družbene vrednosti.

Barbara Boh

vodja projektov I
Komunikacijska podpora RCKE
T + 386 1 306 19 20
E barbara.boh@ljubljana.si

Barbara Boh v RCKE skrbi predvsem za komunikacijsko podporo aktualnim projektom. Po končanem študiju sociologije se je usmerila na področja komuniciranja, organizacije dogodkov ter promocij, za katera je bila odgovorna v različnih dejavnostih (turizem, ekologija, mediji, založništvo in odnosi z javnostmi).