21. - 23. november 2014 Vsi dogodki

Sustainability Jam

Dinamika sodobnega sveta, zaznamovanega s hitrimi družbenimi, okoljskimi in gospodarskimi spremembami, zahteva nove pristope ne le na področju razvoja proizvodov, pač pa tudi poslovnih modelov in storitev. Ti pristopi temeljijo na vključenosti posameznika in družbe v inovacijske procese, interdisciplinarnem povezovanju in osredotočenosti na uporabniško izkušnjo. Regionalni center kreativne ekonomije (RCKE) prepoznava visoko dodano vrednost, ki jo v te procese vnaša tudi oblikovanje. Tako RCKE že daljši čas strateško in celovito kreativnost vpeljuje tudi v storitveni sektor, ki v Sloveniji zaposluje več kot 70 % ljudi. Pri tem pomembno podporo storitvenemu oblikovanju  predstavljajo tudi dogodki, ki spodbujajo uporabo metod storitvenega oblikovanja za razvoj.

Med 21. in 23. novembrom 2014 tako v Kreativnem centru Poligon (Tobačna 5, Ljubljana) RCKE s Servisom 8 organizira Ljubljana Sustainability Jam 2014 – deveti vikend kreativnega reševanja problemov.

Gre za dogodek, ki poteka globalno, in sicer sočasno v približno 60 – ih mestih, njegova tema pa ostane skrivnost do samega začetka dogodka.

Več informacij je na voljo TUKAJ

Dostopnost   Ctrl+U