26. september 2013 Vsi dogodki

Oblikovanje storitev v Bruslju

Premierno gostovanje razstave mladih ustvarjalcev izven domovine

Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) je v četrtek, 26. septembra 2013 v Bruslju odprla razstavo ‘Oblikovanje agende ali kako se izogniti reševanju problemov, ki to niso’.

Razstavo o storitvenem in informacijskem oblikovanju na področju zdravstva in trajnostnega transporta, ki je bila v mesecu maju 2013 postavljena v atriju Mestne hiše v Ljubljani, je tokrat gostilo Veleposlaništvo Republike Slovenije v Kraljevini Belgiji in jo je pod okriljem Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije pripravil Regionalni center kreativne ekonomije (RCKE).

Več    >


Predstavljeni rezultati pred nas postavljajo vsebinsko drugačne, kakovostne in trajnostno naravnane odgovore na izzive sodobnega časa. Predstavljeni koncepti obiskovalce razstave spodbujajo k spreminjanju ustaljenega pogleda na situacije, v katerih se dnevno znajdemo, ter na nove poslovne priložnosti, ki jih oblikovanje storitev in informacij postavljata pred nas.

Ob majski razstavi v Ljubljani je izšla tudi knjiga o storitvenem in informacijskem oblikovanju »Oblikovanje agende ali kako se izogniti reševanju problemov, ki to niso«, avtoric dr. Petre Černe Oven in dr. Barbare Predan (obe Akademija za likovno umetnost in društvo Pekinpah).

Dostopnost   Ctrl+U