Povezujemo inovativne pristope kreativcev in tehnološko moč naprednih industrij.

Pridružite se!

22. junija 2021

COCO4CCI – Preizkušamo recepte za dobro povezovanje

Vabimo vas na predstavitev novih modelov povezovanja podjetij in kreativnih industrij ter neformalno druženje, ki bo v četrtek 8. julija 2021, od 13:30 do 15:30 na zunanjem prostoru za stavbo GZS.

V okviru projekta COCO4CCI smo na partnerski ravni v sodelovanju s priznanimi EU institucijami razvili modele za uspešno povezovanje podjetij in predstavnikov kreativnih industrij ter jih preizkusili tudi v praksi. V nekatere aktivnosti projekta ste bili vključeni tudi vi, zato vas vabimo, da se nam pridružite.

Na dogodku vam želimo na kratko predstaviti naše ugotovitve, predvsem pa z vami izmenjati mnenja, se pogovoriti o potrebah in izzivih, s katerimi se sektor sooča.

13:30 – 14:00 Delavnica “Preizkušamo recepte za dobro povezovanje”

14:00 – 15:30 Neformalno druženje ob kosilu

Prijave sprejemamo do torka, 29. junija 2021, na e-mail tina.pezdirc@rralur.si.

Dogodek organizirata Regionalni center kreativne ekonomije v sklopu Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije in Gospodarska zbornica Slovenije v okviru projekta COCO4CCI COCO4CCI (Povezovalni trkalnik kreativnih in kulturnih industrij) v okviru programa Interreg Srednja Evropa, ki je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj. Pridružena partnerja v projektu sta Muzej za arhitekturo in oblikovanje, Center za kreativnost in Ministrstvo za kulturo.

Dostopnost   Ctrl+U