Povezujemo inovativne pristope kreativcev in tehnološko moč naprednih industrij.

Pridružite se!

5. marca 2021

Kreativna misija: Obiski podjetij

Podjetji Plastika Skaza in Rupar Plastika, ki sodelujeta v Kreativni misiji, sta virtualno odprli svoja vrata za oblikovalce, ki iščejo rešitve na njune izzive.

Namen virtualnega dogodka je bil sodelujočim oblikovalcem predstaviti proizvodnjo ter jih seznaniti s tehnološkimi in poslovnimi okviri, znotraj katerih podjetji delujeta. Nove informacije bodo v pomoč oblikovalcem pri zasnovi domiselnih in za podjetji izvedljivih rešitev.

Sodelujoči oblikovalci bodo na podlagi informacij, ki so jih zbrali v okviru dogodkov Kreativne misije pripravili unikatno rešitev na izzive podjetij. Predstavili jih bodo 17. marca 2021 na zaključnem dogodku. Nato se bosta podjetji odločili, s kom bosta podpisali dogovor o trajnejšem sodelovanju.

»Kreativna misija: Združujemo kreativne pristope kreativcev in tehnološko moč podjetij« je projekt, ki poteka znotraj projekta COCO4CCI, sofinanciran pa je iz programa Interreg Srednja Evropa. Namen misije je povezati tehnološko napredna podjetja s kulturnimi in kreativnimi industrijami ter tako vzbuditi zavedanje obeh vpletenih o pozitivnih učinkih medsebojnega sodelovanja.

 

.

Dostopnost   Ctrl+U