Strategija za upravljanje kulturne dediščine s pomočjo kulturnih in kreativnih industrij

25. oktobra 2018

Nov prostor (so)dela, srečavanj, umika in povezovanj

25. oktobra 2018 je svoja vrata uradno odprla Soba za pisanje – nov prostor (so)dela, srečevanj, umika in povezovanj. Skupni prostor je na voljo vsem, ki za pisanje besedil potrebujejo miren kotiček in računalnik.

Za delno prenovo prostora in izvajanje 1-letnega podpornega programa s področja pisanja (delavnice, mentorski program in različni predstavitveni dogodki udeležencev programa) je RRA LUR pridobil finančna sredstva v okviru projekta Forget Heritage. V prvem letu delovanja  Sobe za pisanje je program namenjen mladim od 15 do 29 let.

Soba za pisanje je bila vzpostavljena v sodelovanju Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije (RRA LUR), partnerice v projektu Forget Heritage (program Interreg Srednja Evropa), in Divje misli, upravljavke Vodnikove domačije in pilotnega projekta ter lastnice Vodnikove domačije – Mestne občine Ljubljana (MOL).

Vabljeni k ogledu foto galerije, videa in sporočila za javnost.

Več informacij:

1) O projektu Forget Heritage in pilotnem projektu Soba za pisanje:

Nataša Mršol, vodja projekta, natasa.mrsol@ljubljana.sihttp://www.rralur.si/sl/projekti/forget-heritage,  Projekt Forget Heritage ter Forget Heritage/Facebook in Twitter.

2) O Vodnikovi domačiji in vzpostavitvi Sobe za pisanje:

Tina Popovič, vodja Vodnikove domačije in programa Ljubljana, Unescovo mesto literature, tina.popovic@divjamisel.orgFacebook/Vodnikova domačija

Dostopnost   Ctrl+U