Povezujemo inovativne pristope kreativcev in tehnološko moč naprednih industrij.

Pridružite se!

25. oktobra 2018

Nov prostor (so)dela, srečavanj, umika in povezovanj

25. oktobra 2018 je svoja vrata uradno odprla Soba za pisanje – nov prostor (so)dela, srečevanj, umika in povezovanj. Skupni prostor je na voljo vsem, ki za pisanje besedil potrebujejo miren kotiček in računalnik.

Za delno prenovo prostora in izvajanje 1-letnega podpornega programa s področja pisanja (delavnice, mentorski program in različni predstavitveni dogodki udeležencev programa) je RRA LUR pridobil finančna sredstva v okviru projekta Forget Heritage. V prvem letu delovanja  Sobe za pisanje je program namenjen mladim od 15 do 29 let.

Soba za pisanje je bila vzpostavljena v sodelovanju Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije (RRA LUR), partnerice v projektu Forget Heritage (program Interreg Srednja Evropa), in Divje misli, upravljavke Vodnikove domačije in pilotnega projekta ter lastnice Vodnikove domačije – Mestne občine Ljubljana (MOL).

Vabljeni k ogledu foto galerije, videa in sporočila za javnost.

Več informacij:

1) O projektu Forget Heritage in pilotnem projektu Soba za pisanje:

Nataša Mršol, vodja projekta, natasa.mrsol@ljubljana.sihttp://www.rralur.si/sl/projekti/forget-heritage,  Projekt Forget Heritage ter Forget Heritage/Facebook in Twitter.

2) O Vodnikovi domačiji in vzpostavitvi Sobe za pisanje:

Tina Popovič, vodja Vodnikove domačije in programa Ljubljana, Unescovo mesto literature, tina.popovic@divjamisel.orgFacebook/Vodnikova domačija

Dostopnost   Ctrl+U