Povezujemo inovativne pristope kreativcev in tehnološko moč naprednih industrij.

Pridružite se!

2. novembra 2020

Prijavi se na Hackathon: Center mesta kot središče nakupov v prazničnih dneh

Kamnik ima čudovito srednjeveško jedro z edinstveno ponudbo lokalov, trgovinic in doživetji. V mestu se trguje že 1.000 let. To izjemno dediščino bomo v duhu prihajajočega decembra poskušali oživeti tudi na virtualnem Hackathonu, ki bo potekal 11. novembra 2020.

V sodelovanju s posamezniki in skupinami bomo iskali ideje, ki lahko povečajo obisk mestnega središča in spodbudijo prodajo v prazničnih dneh. Skupaj bomo poiskali rešitve za pospeševanje prodaje (oglaševanje, uporabo socialnih omrežij, različne ideje za prodajne akcije, rešitve za spletne vsebine in dogodke itd.).

Organizatorji in partnerji dogodka si bomo prizadevali, da zmagovalno idejo uresničimo že v letošnjem decembru.

Prijavite se lahko ekipe ali posamezniki. Vsak udeleženec bo izhodišča za reševanje izzivov skupaj s promocijskim darilom prejel na dom že pred samim dogodkom. Najboljša ideja bo nagrajena z denarno nagrado v vrednosti 100 €, ki jo podeljuje Zadruga KIKštarter.

 Program:

  • Predstavitev izzivov
  • Predstavitev ciljev in ponudnikov v mestnem središču
  • Delo po skupinah
  • Mentoriranje
  • Predstavitev ideje (obravnavan izziv, rešitev)
  • Razglasitev zmagovalne ideje
Prijava je možna do zasedbe prostih mest preko spletne strani kikstarter.si

Dogodek organizira Zavod KIKštarter v sodelovanju z Občino Kamnik, Regionalno razvojno agencijo Ljubljanske urbane regije in Gospodarsko zbornico Slovenije v okviru projekta CINEMA (Interreg Podonavje), ki je sofinanciran iz skladov Evropske unije (ERDF, IPA, ENI).

Dostopnost   Ctrl+U