Povezujemo inovativne pristope kreativcev in tehnološko moč naprednih industrij.

Pridružite se!

10. septembra 2014

RCKE na dogodku Ljubljana, podjetniško mesto

Regionalni center kreativne ekonomije se je s svojimi aktivnostmi za vpeljevanje kreativnosti v različne segmente družbe predstavil na dogodku Ljubljana, podjetniško mesto. Dogodek je potekal v soorganizaciji Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije, Tehnološkega parka Ljubljana in Javnega stanovanjskega sklada MOL, ob podpori Mestne občine Ljubljana.

Na dogodku, ki je potekal pred Mestno hišo v Ljubljani, so partnerske organizacije širši javnosti predstavile svoje programe za spodbujanje kreativnosti, podjetniške kulture in podjetništva med mladimi: Podjetno v svet podjetništva, Regijska štipendijska shema, Regionalni center kreativne ekonomije/RCKE, Start:up Geek House in Coworking prostor, Go:Global Slovenia ter Go:Global Slovenia za privabljanje mladih talentov in start:up ekip iz tujine.

RCKE je na svoji stojnici predstavljal svoje najbolj aktualne projekte ‘A do B: Ljubljana’, Artritis in Demenca, ter storitve, kot so svetovanja s področja množičnega financiranja in intelektualne lastnine.

Dostopnost   Ctrl+U