Povezujemo inovativne pristope kreativcev in tehnološko moč naprednih industrij.

Pridružite se!

27. septembra 2021

Vabilo na delavnico CHALLENGE4STAKEHOLDERS: The Future of CCI Cooperation Collider

V imenu partnerske institucije Univerze Ca’ Foscari iz Benetk vas vabimo na mednarodno delavnico, ki bo s ključnimi deležniki kulturnih in kreativnih industrij potekala v torek, 5. oktobra, od 14. do 16. ure preko platforme Zoom. Pridružite se nam!

Verjamemo, da imajo kulturne in kreativne industrije velik potencial za povezovanje z drugimi industrijskimi sektorji, spodbujajo gospodarski in družbeni razvoj ter razvoj inovacij. Preko participatornega procesa delavnice si želimo odkriti dolgoročne trende in rezultate, ki nastanejo v sodelovanju ključnih deležnikov: predstavnikov KKI, podjetij, izobraževalnih in raziskovalnih institucij.

Prijavite se lahko na povezavi CHALLENGE4STAKEHOLDERS: The Future of CCI Cooperation Collider.

Več o delavnici si lahko preberete TUKAJ.

Regionalni center kreativne ekonomije v sklopu Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije in Gospodarska zbornica Slovenije sta slovenska partnerja v projektu COCO4CCI COCO4CCI (Povezovalni trkalnik kreativnih in kulturnih industrij), ki poteka v okviru programa Interreg Srednja Evropa, ki je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj. Pridružena partnerja v projektu sta Muzej za arhitekturo in oblikovanje, Center za kreativnost in Ministrstvo za kulturo.

Dostopnost   Ctrl+U