Povezujemo inovativne pristope kreativcev in tehnološko moč naprednih industrij.

Pridružite se!

12. maja 2020

Vabilo na spletno delavnico INDUSTRIJSKA SIMBIOZA

Vabljeni k prijavi na drugo DELAVNICO ZA PRIDOBITEV STROKOVNIH ZNANJ S PODROČJA INDUSTRIJSKE SIMBIOZE, ki bo tokrat zaradi nastalih razmer potekala preko spleta. Namenjena je ključnim akterjem v regiji, da pridobijo znanja za svetovanje podjetjem, ki želijo v svoj poslovni model vnesti rešitve povezane z industrijsko simbiozo oziroma širše, s prehodom v krožno gospodarstvo.

Delavnico bo vodil priznani strokovnjak angleškega podjetja Industrial Symbiosis Ltd., ki že več kot deset let uspešno pomaga podjetjem, javnim in drugim institucijam v številnih državah po svetu vzpostaviti industrijsko simbiozo v praksi.

Delavnica, kjer bodo udeleženci pridobili znanje o naprednih sinergijah med podjetji, se naučili analize in pregleda podatkov, pridobljenih s strani podjetij, ter spoznali finančne instrumente, bo v angleškem jeziku potekala od 19. do 21. maja na spletnem portalu ZOOM. Vsem prijavljenim udeležencem bomo dan pred pričetkom posredovali povezavo do spletnega portala.

Prijave zbiramo do četrtka, 14. maja 2020, na tej povezaviProgram dogodka.

Napoved tretje delavnice ZA PRIDOBITEV STROKOVNIH ZNANJ S PODROČJA INDUSTRIJSKE SIMBIOZE: potekala bo od 9. do 11. junija 2020 preko spletnega portala ZOOM.

Dostopnost   Ctrl+U