Povezujemo inovativne pristope kreativcev in tehnološko moč naprednih industrij.

Pridružite se!

2. marca 2020

Vabilo na zaključno konferenco projekta Urban Diversity v Gradcu

Partnerji projekta Urban Diversity iz Gradca in Ljubljane vljudno vabimo na konferenco RAZNOLIKOST – priložnost v času družbenih sprememb, ki bo potekala 12. marca 2020 med 10. in 15. uro v Gradcu.

Po uvodnih pozdravih bodo sledile hitre predstavitve (Pecha Kucha) vseh štirih projektnih partnerjev, in sicer Znanstveno raziskovalnega centra Slovenske akademije znanosti in umetnosti (ZRC SAZU), Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije (RRA LUR), Oddelka za razvoj gospodarstva in turizma mesta Gradec ter Izobraževalna ustanova St. Martin iz Gradca.

Predstavili bomo primere dobrih praks, ki smo jih soustvarjali v zadnjih treh letih, in delili svoje izkušnje. Predstavniki avstrijskih podjetij, ki zaposlujejo migrante, bodo spregovorili o svojih izkušnjah in pristopih, ki v njihovih podjetjih dobro delujejo in ustvarjajo sožitje med zaposlenimi. Po kosilu in okrogli mizi bo sledil kulturno-umetniški program.

Udeležba na dogodku in povratni prevoz sta brezplačna. Program si lahko ogledate TUKAJ

Rok za prijave: 6. marec 2020 na povezavi: Prijava na zaključno konfernco projekta Urban Diversity – RAZNOLIKOST – priložnost v času družbenih sprememb

Iz Ljubljane do Gradca bo organiziran povratni avtobusni transfer. Vse informacije boste prejeli po e-pošti po vaši registraciji.

Dostopnost   Ctrl+U