Povezujemo inovativne pristope kreativcev in tehnološko moč naprednih industrij.

Pridružite se!

13. novembra 2015

Vabljeni na „PITCH USTANOVITELJEV LJUBLJANA-GRAZ“

V okviru prireditve „Ustanovitelji & prijatelji – Ljubljana sreča Graz“, ki bo 30. 11. 2015 vas vabimo k sodelovanju.

CILJ:

Povezovanje kreativne scene gospodarskih centrov Ljubljane in Gradca. S to prireditvijo bi radi omogočili spoznavanje in sodelovanje obeh scen, kot tudi kooperativno rabo „coworking“ prostorov v obeh mestih. Obenem pa boljše spoznavanje alternativnih možnosti financiranja za nove produkte, ideje, start-upe in projekte skozi instrumente crowdfundiga in posamičnih zainteresiranih investitorjev.

KAJ SE BO DOGAJALO?

Na osnovi 10-ih „pitchev“ prijavljenih in v ožji izbor izbranih mladih podjetnikov ali startup-ov, bodo publika in strokovna komisija izbrali najboljšega. Strokovna žirija šestih bo sestavljena iz strokovnjakov slovenske in avstrijske kreativne scene, podjetnikov in investitorjev. Prisoten bo tudi „glas ljudstva“, ki bo pripomogel k 50 % končne ocene. Zmagovalca čakajo lepe nagrade in posebna priložnost sodelovanja s sceno in investitorji iz sosednje države.

KDO LAHKO SODELUJE?

Ste mlada podjetnica, mlad podjetnik (0-3 leta samostojni) ali start-up iz Ljubljane ali Gradca in imate inovativen produkt, ki bi ga radi predstavili? Pravzaprav zadostuje že to, da imate produkt. Ta je lahko že na trgu, lahko pa je tudi samo prototip. Če le tega imate in ste prepričani, da se lahko kosa z drugimi, potem je to pravi dogodek za vas.

Za prijavo pošljite samo kratek mail z opisom vašega produkta v angleškem ali nemškem jeziku na johanna@werbelechner.at ali johanna@werbelechner.at .

ROK ZA PRIJAVO JE 20. 11. 2015.

Za dodatna vprašanja v slovenščini lahko pokličete ali pošljete mail na Avstrijsko veleposlaništvo – gospodarski oddelek, g. Aleš Kegl, Tel.: +386 1 513 97 70, mail: ljubljana@advantageaustria.org

Med vsemi slovenskimi in avstrijskimi prijavami se bo v predizboru izbralo deset najboljših. Teh deset bo potem na dogodku predstavilo svoj produkt in tako sodelovalo v izboru za najboljšega. Stroški sodelujočih bodo pokriti. Organiziran bo tudi avtobusni prevoz iz Ljubljane v Gradec in nazaj.

Pitch LJ_GRAZ_TPLJ_nov2015

Dostopnost   Ctrl+U