Povezujemo inovativne pristope kreativcev in tehnološko moč naprednih industrij.

Pridružite se!

22. marca 2021

Zaključek kreativne misije

17. marca 2021 se je odvilo še zadnje dejanje Kreativne misije. Pet sodelujočih oblikovalcev je po dobrem mesecu dela predstavilo svoje rešitve na izzive podjetij Plastika Skaza in Rupar Plastika.

Oblikovalci Andraž Rudi Vrhovšek (študent ALUO), Jernej Kropej (JJK Design), Andrej Kregar (Kreatif oblikovanje d.o.o.), Jernej Koželj (Tak kolektiv) in Nina Malovrh s.p. so s svojimi rešitvami odgovorili na sodobne družbene izzive in navdušili predstavnike podjetij.

Obe podjetji sta pred težko nalogo: izbrati oblikovalca, s katerim bosta sklenila dogovor o dolgoročnejšem sodelovanju. Svojo odločitev bosta sprejeli do konca meseca.

»Kreativna misija: Združujemo kreativne pristope kreativcev in tehnološko moč podjetij« je projekt, ki poteka znotraj projekta COCO4CCI, sofinanciran pa je iz programa Interreg Srednja Evropa. Namen misije je povezati tehnološko napredna podjetja s kulturnimi in kreativnimi industrijami ter tako vzbuditi zavedanje obeh vpletenih o pozitivnih učinkih medsebojnega sodelovanja.

Dostopnost   Ctrl+U