Povezujemo inovativne pristope kreativcev in tehnološko moč naprednih industrij.

Pridružite se!

23. novembra 2019

Že šesto gostovanje razstave Papiro-logía, tokrat v Postojni

Dvanajst inovativnih produktov, ki so nastali v okviru interdisciplinarne poslovne verige pohištva iz papirja, je gostovalo v Postojni

Razstava Papiro-logía – Krožno oblikovanje in uporaba papirja v interierju, ki je do sedaj gostovala v ljubljanski Mestni hiši, v Krškem, na Inštitutu za celulozo in papir v Ljubljani, na Brdu ter na sejmu Ambient Ljubljana, je bila 20. in 21. novembra 2019 na ogled v Postojni. Tam sta potekala 23. Dan slovenskega papirništva in 46. mednarodni letni simpozij Društva inženirjev in tehnikov papirništva. Tema dogodka z naslovom »Med krožnim, bio in digitalnim« je privabila več kot 200 udeležencev iz osmih držav.

RRA LUR je v letu 2019, v okviru projekta Innorenew CoE, skupaj s partnerjem, ljubljanskim Inštitutom za celulozo in papir, vzpostavila interdisciplinarno poslovno verigo pohištva iz papirja in k sodelovanju povabila še partnerja iz industrijskega sektorja, DS Smith, d. o. o., ter industrijske oblikovalce Akademije za likovno umetnost in oblikovanje. Nastalo je dvanajst inovativnih produktov, ki se predstavljajo z razstavo Papiro-logía – Krožno oblikovanje in uporaba papirja v interierju. Postopek razvoja poslovne verige in predstavitev produktov je predstavljen tudi v publikaciji.

Dostopnost   Ctrl+U