Povezujemo inovativne pristope kreativcev in tehnološko moč naprednih industrij.

Pridružite se!

20. avgusta 2020

Vabilo na spletni dogodek Dober dan, prihodnosti!

Vabljeni na spletni dogodek Dober dan, prihodnosti!, predavanje Phila Balagtasa, ki bo potekal 10. septembra 2020 ob 18h. 

Možnost ni le ena, možnosti je vedno več. Enako tudi prihodnost ni zgolj ena, temveč jih je več. Zametki možnosti so zapisani v sedanjosti, toda prihodnji potenciali, globalna gibanja in strateške usmeritve so pogoste neznanke, pred katerimi se znajdemo vsi, ki pri svojem delu ustvarjamo in proizvajamo danes za jutri. Našteto še posebej velja za vse, ki delujejo na področju naprednih tehnologij in kreativnega sektorja. Projekt Dober dan, prihodnosti! se zato osredotoča na pomen premisleka o tem, kako razumeti možne prihodnosti, ter še pomembneje, kako aktivno vzpostavljati strategije za oblikovanje prihodnosti družbe in podjetij, ki bodo v soustvarjeni prihodnosti uspevale.

Uvod v metode, orodja in izbrane primere odličnih aktualnih in preteklih praks, ki so znale pogledati v prihodnost in soustvarile sedanjost, v kateri živimo, bo na predavanju predstavil priznani ameriški predavatelj in futurist Phil Balagtas. Pogovor po predavanju bo moderiral Ivica Mitrović.

Na predavanju bomo med drugim dobili odgovore na vprašanja:

  • Kako bo videti svet čez sedem ali deset let?
  • Kako lahko učinkovito predvidimo izzive, s katerimi se bomo sčasoma spopadli?
  • Kakšno vlogo bo v prihodnosti imelo oblikovanje?

Za več informacij o dogodku in prijavo klikni TUKAJ!

Dostopnost   Ctrl+U